Sluit navigatie

Akoestische isolatie

Ervaart u een tekort aan of problemen met de akoestische isolatie binnen uw werkomgeving? C.J. van Waas is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van isolatiematerialen. Voor de geluidsisolatie van machines en leidingen gebruiken wij voornamelijk isolatiematrassen. Deze matrassen kunnen wij in standaard maten leveren, maar ze zijn ook op maat te vervaardigen.

Het nut van akoestische isolatie

Bij industriële werkzaamheden wordt in veruit de meeste gevallen gebruik gemaakt van verscheidene machines. Hoewel deze machines van groot belang zijn voor de werkzaamheden, kunnen ze ook voor veel hinder zorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geluidsoverlast. Om deze overlast te verminderen kan men gebruik maken van akoestische isolatie. Bij C.J. van Waas kunt u terecht voor geluidsisolatie die in vrijwel elke branche te gebruiken is.

De kwaliteit van onze isolatiemiddelen

Omdat de juiste geluidsisolatie een bijdrage moet leveren aan de veiligheid van de werkplek, staat kwaliteit bij ons op de eerste plaats. Wij werken daarom alleen met specialisten op het gebied van isolatie. Onze deskundigen zijn altijd bereid om de isolatie-toepassing op locatie op te meten en daarbij kunnen ze u eventueel van advies voorzien. U wordt door het gehele proces begeleid door onze specialisten. Op deze manier blijft u betrokken en kunt u altijd wat inbrengen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze akoestische isolatie, of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Certificeringen

VCA Certificering EcontrasISO 9001 Certificering EcontrasVIB EcontrasLid van Fedec Econtras

Contactgegevens

Zwaalweg 9
2991 ZC Barendrecht

T +31 (0)180 - 55 78 44
F +31 (0)180 - 55 67 01
E info@econtras.nl

Scroll naar boven