Sluit navigatie

Thermische isolatie

Bent u op zoek naar isolatiematerialen voor de thermische isolatie van industriële machines en andere installaties? Isolatiebedrijf C.J. van Waas heeft voor elke branche de ideale isolatiematerialen. Het bedrijf beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van isolatie.

Waarom thermische isolatie

Bij veel industriële werkzaamheden vinden processen plaats die gebaat zijn bij de juiste temperatuur. Om deze processen goed te laten verlopen, moeten de installaties waar deze processen plaatsvinden optimaal geïsoleerd worden. Installaties die een afwijkende temperatuur hebben dan hun omgeving, verliezen anders warmte of kou.

Onze werkwijze

Voor de thermische isolatie van installaties maken wij vooral gebruik van isolatiematrassen. Het voordeel van isolatiematrassen is dat ze volledig op maat te vervaardigen zijn waarbij de matras de vorm van het object zo dicht mogelijk benaderd kan worden. Zo ontstaat een optimale isolatie, die ook gemakkelijk verwijderd kan worden voor eventueel onderhoud. Voor de vervaardiging en het plaatsen van het isolatiemateriaal werken wij alleen met kundige en ervaren experts. Onze deskundigen delen hun kennis al decennia lang met verschillende instellingen in binnen- en buitenland. Voor meer informatie kunt u ook altijd bij onze mensen terecht.

Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van onze thermische isolatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Certificeringen

VCA Certificering EcontrasISO 9001 Certificering EcontrasVIB EcontrasLid van Fedec Econtras

Contactgegevens

Zwaalweg 9
2991 ZC Barendrecht

T +31 (0)180 - 55 78 44
F +31 (0)180 - 55 67 01
E info@econtras.nl

Scroll naar boven