Sluit navigatie

Over ons

Sinds z’n oprichtings tijd heeft het bedrijf – mede gestuwd door de onstuimige groei van de Nederlandse scheepvaart – grote ontwikkelingen doorgemaakt en veel expertise ontwikkeld op het vlak van afneembare isolatiematrassen. Hieruit zijn de merknamen econtras®, Heatpack® en JetBlack® ontstaan, onder wier vlag tal van (maatwerk)producten zijn ontwikkeld.

econtras® onderscheidt zich van meet af aan door flexibiliteit en vakmanschap. Het bedrijf heeft de expertise in huis om het volledige isolatieproces, van inmeten tot bevestigen, te verzorgen. Maatwerkproducten zijn eerder regel dan uitzondering. Door een voortdurend innovatieve mind set, zoekend naar de beste oplossing voor de eindgebruiker, werkt econtras® daarbij telkens aan nieuwe en betere technieken en toepassingen. Door steeds nadrukkelijkere integratie met ICT- en online data, opent zich een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Neem contact op

Missie en Visie

Missie
Het oplossen van een isolatie-vraagstuk laat je graag aan een betrouwbare, innovatieve, snelle en flexibele partner over. Een partner die risico’s reduceert, kosten vermindert en met minder dan de beste oplossing geen genoegen neemt. C.J. van Waas wil die partner zijn; een rustpunt voor onze klanten.

Visie
Ervaring, kennis, inventiviteit en expertise zijn voor onze klanten pas echt van betekenis als ze

voortdurend in ontwikkeling zijn. De kwalitatief meest hoogwaardige, efficiënte en effectieve oplossing ligt altijd nog voor ons. Er is dus altijd ruimte voor verbetering. Daarom staat C.J. van Waas nooit stil, berusten we nooit in een status quo, maar is innovatie aan de orde van de dag en is groei in kwaliteit en omvang een dagelijks streven.

Interesse? Neem contact op

Certificeringen

VCA Certificering EcontrasISO 9001 Certificering EcontrasVIB EcontrasLid van Fedec Econtras

Contactgegevens

Zwaalweg 9
2991 ZC Barendrecht

T +31 (0)180 - 55 78 44
F +31 (0)180 - 55 67 01
E info@econtras.nl

Scroll naar boven