• header-econtras-02.jpg
Home ›› Akoestische Dekens

Akoestische dekens van Econtras

Ontdek de stilte met de akoestische dekens van Econtras. Een geluidsabsorberende deken absorbeert geluidsgolven en voorkomt dat ze weerkaatsen. Dit verbetert de akoestiek in een ruimte en vermindert geluidsoverlast. Deze handige akoestische dekens worden vaak gebruikt in geluidsstudio’s, kantoren, vergaderruimtes, thuisbioscopen en andere omgevingen waar geluidsabsorptie belangrijk is.

akoestische dekens

Neem contact op

Akoestische dekens: wat zijn de voordelen?

Akoestische dekens zijn dus ontworpen om geluidsgolven te absorberen, wat de nagalm in een ruimte vermindert. Dit is vooral nuttig in grote ruimtes waar geluid zich snel en gemakkelijk kan verspreiden. Doordat een geluidsabsorberende deken voorkomt dat geluiden terugkaatsen, klinkt een stem of muziek minder schel, wat prettiger is aan uw oren. Daarnaast geeft het ook meer privacy omdat het geluidsoverdracht in en tussen ruimtes vermindert. Ideaal dus voor verschillende locaties.

Econtras: een rijke geschiedenis in geluidsisolatie

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren vijftig van de vorige eeuw, heeft Econtras een solide basis van ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van geluidsisolatie. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid en heeft ondertussen veel ervaring opgedaan in verschillende industrieën en sectoren in zowel Nederland als daarbuiten. Zo dragen wij dagelijks bij aan het creëren van geluidsvriendelijke omgevingen over de hele wereld.

Op maat gemaakte oplossingen voor elk geluidsprobleem

Of het nu gaat om het beheersen van geluidsoverdracht tussen kamers, het verminderen van nagalm in grote ruimtes, het creëren van stille werkplekken of het optimaliseren van de akoestiek in auditoria, wij vinden een oplossing. Geen enkel geluidsprobleem is hetzelfde. Onze klanten stellen ons dan ook geregeld voor uitdagingen die vragen om unieke oplossingen. Daarom behandelen we elk project anders en ontwikkelen we onze strategieën steeds weer op maat.

Duurzaamheid en milieu: onze verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en milieu vormen een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, en bij Econtras erkennen we onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een gezondere planeet. Daarom zetten wij ons in voor milieuvriendelijke productie. We streven ernaar om op verantwoorde wijze te handelen in alle stadia van ons productieproces, waarbij we zorgvuldig de impact op het milieu beoordelen en minimaliseren.

Akoestische dekens: installatie en onderhoud

Een succesvolle installatie en het goed onderhouden van akoestische dekens is erg belangrijk voor optimale geluidsabsorptie en het verlengen van de levensduur. Voor de installatie moet u eerst zorgvuldig de locatie bepalen. Selecteer vervolgens het juiste montagemateriaal, zoals muurankers of beugels, en bevestig ze stevig aan de oppervlakken. Bij het plaatsen van meerdere dekens raden wij aan deze lichtjes te overlappen en strategisch te positioneren. Zo zorgt u voor een maximale effectiviteit.

Onderhoud

Voor het onderhoud van een geluidsabsorberende deken is regelmatige reiniging essentieel. Stofophoping kan de absorptiecapaciteit verminderen, dus is het belangrijk om oppervlakken regelmatig schoon te maken met een zachte borstel of stofzuiger. Volg daarnaast de aanbevelingen van de fabrikant voor reiniging met milde reinigingsmiddelen in het geval van vlekken. Controleer bovendien periodiek de bevestigingsmiddelen en montagematerialen om ervoor te zorgen dat ze stevig blijven.

akoestische dekens werkplaats

Neem contact op

Vraag nu uw persoonlijke geluidsisolatieconsultatie aan

Wilt u ook gebruik maken van onze handige akoestische dekens? Neem dan nu contact op en vraag uw persoonlijke geluidsisolatieconsultatie aan bij Econtras. Ontdek hoe wij u kunnen helpen een omgeving te creëren die vrij is van ongewenste geluiden! Profiteer van directe ondersteuning en advies van onze experts en laat u begeleiden bij het vinden van de meest effectieve oplossingen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Contact

Scroll naar boven