Brandveiligheid

Met name in offshore en industrie is (passieve) brandbeveiliging letterlijk en figuurlijk van levensbelang. C.J. van Waas is isolatie-partner van gelouterde spelers in deze sector.

Op offshore platforms is veiligheid een factor van kardinale proportie. Adequaat veiligheidsmanagement kan milieurampen, het verlies van kapitale investeringen en mogelijk zelfs mensenlevens voorkomen.

De afgelegen locatie van veel offshore activiteiten, vraagt grote prestaties van de brandwerende isolatiematrassen van C.J. van Waas. Deze hebben bijvoorbeeld tot doel om te voorkomen dat brand van het ene naar het andere deel kan overslaan.

Het Jet Black Flexible Fire Shield is speciaal ontworpen om te kunnen presteren onder extreme omstandigheden. De meerlaagse, flexibele samenstelling biedt uitstekende passieve brandbescherming tegen onder meer koolwaterstofbranden.

De buitenste laag van de Jet Black-matrassen is gemaakt van een zeer isolerende, ultramoderne beschermende stof, dat bestand is tegen iedere weerconditie. De hoogwaardigheid van het weefsel, betekent eveneens een reductie van omvang ten opzichte van gangbare brandwerende toepassingen. Dit resulteert in een ongekend lichtgewicht en flexibel brandweringssysteem.

Bekijk de toepassingen

Voorbeelden van hittebestendige isolatiematrassen

isolatiematras hittebestendig
JetBlackJetFireTest-11.jpg
isolatiematras
Scroll naar boven