Energiebesparende en hittebestendige isolatiemantels

Bent u op zoek naar een betrouwbaar isolatiesysteem? De isolatiemantels van isolatiebedrijf C.J. van Waas, ook wel bekend onder Econtras®, bieden een oplossing voor iedere denkbare situatie. Welke afmeting het desbetreffende object ook heeft, wij kunnen het voor u isoleren. We zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het produceren van energiebesparende en hittebestendige mantels.

Onze isolatiemantels

Onze isolatiemantels, ofwel isolatiematrassen, zorgen ervoor dat onder andere machines, leidingen en appendages volledig worden geïsoleerd. Zo verliezen ze geen warmte en hoeven ze minder hard te werken. Wij hebben 35 verschillende soorten weefsel voor diverse omstandigheden om isolatiemantels mee te maken. Het meest gebruikte isolatiemateriaal is minerale wol, zoals: glaswol en steenwol. We maken onze energiebesparende mantels voor u op maat, zodat we u de juiste oplossing kunnen bieden. Bovendien zijn ze eenvoudig afneembaar doordat we de isolatiemantels bevestigen met klittenband of gespen.

Lees meer over isolatiemantels

De branches van C.J. van Waas

De hittebestendige en energiebesparende mantels die wij produceren zijn toepasbaar in de volgende branches:

  • Industrie
  • Offshore
  • Automotive
  • Scheepvaart
  • Utiliteit

Voordelen isolatiemantels

Ten opzichte van andere isolatiemogelijkheden, bieden onze isolatiemantels vele voordelen. Naast het feit dat ze eenvoudig herplaatsbaar zijn en op maat worden gemaakt, zorgen ze voor een lagere energierekening. Met onze hittebestendige mantels reduceert u uw warmteverlies met maar liefst 85 procent. In het begin is het een investering, maar deze betaalt zich binnen een paar jaar helemaal terug. Bovendien gaat uw bedrijf met de tijd mee door energiebesparend en duurzaam bezig te zijn.

Isolatie adviseur energiebesparende mantels

Heeft u vragen over onze energiebesparende mantels? Onze isolatie adviseur gaat graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kan hij onderzoeken op welke plaatsen u energie kunt besparen binnen uw bedrijf.  

Neem contact op
Scroll naar boven