« Terug

Daarom kies je voor energiebesparende isolatiematrassen!

Econtras-Daarom-kies-je-voor-energiebesparende-isolatiematrassen-3.jpg21 feb

Gebruik je een machine die veel warmte verliest? Dan is het een goed idee om hem te isoleren. Econtras® heeft hiervoor de ultieme oplossing: energiebesparende isolatiematrassen. Rutger van Dijk, marketingmedewerker en isolatie adviseur bij Econtras®, geeft vier redenen waarom je voor isolatiematrassen moet kiezen.

1. Isolatiematrassen zijn eenvoudig herplaatsbaar

De isolatiematrassen van Isolatiebedrijf Van Waas, ook wel Econtras® naar de merknaam genoemd,  zijn eenvoudig herplaatsbaar. Dit komt doordat de medewerkers ze bevestigen met klitteband of gespen. Vaak is isolerend materiaal niet herplaatsbaar. Je moet het beschadigen of kapot maken om het van een machine af te halen. Zonde! Bij de isolatiematrassen van Econtras® is dit niet het geval. Je kunt ze gewoon hergebruiken. “Het aanschaffen van een isolatiematras is een duurzame investering, die zeker de moeite waard is”, aldus Rutger.  

"Natuurlijk is het een grote investering voor een bedrijf, maar je verdient die vaak binnen een jaar helemaal terug."

Download onze brochure

2. Isolatiematrassen worden op maat gemaakt

Welke afmeting  het apparaat, de machine,  leiding of appendage ook heeft,  Econtras® kan het  isoleren. De medewerkers maken de isolatiematrassen op maat. Alle isolatiematrassen worden met de hand, achter de naaimachine, gemaakt. Hoe groot of hoe klein het isolatiematras moet zijn, dat maakt niet uit. Econtras® kan alles maken. Rutger: “U vraagt, wij naaien.”

3. Je krijgt subsidie voor isolatiematrassen

Wist je dat je subsidie kunt krijgen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), wanneer je duurzame maatregelen neemt als bedrijf? De energiebesparende isolatiematrassen van Econtras® zijn duurzaam. Dit betekent dat je in aanmerking komt voor subsidie. De subsidie die je kunt aanvragen wordt de energie-investeringsaftrek (EIA) genoemd. Wel moet je voldoen aan een aantal regels, die je kunt vinden op de website van de RVO. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat de energiebesparing het directe gevolg is van het bedrijfsmiddel waarin geïnvesteerd is. In dit geval isolatiematrassen.

Download onze brochure

4. Dankzij isolatiematrassen een lagere energierekening

Apparaten die veel warmte verliezen moeten harder werken om op temperatuur te blijven. Dit resulteert in een hogere energierekening. Weggegooid geld! Gelukkig kan Econtras® je energierekening verlagen met energiebesparende isolatiematrassen. Met isolatiematrassen reduceer je je warmteverlies met maar liefst 85 procent. “Natuurlijk is het een grote investering voor een bedrijf, maar je verdient die vaak binnen een jaar helemaal terug”, zegt Rutger. Ook ga je als bedrijf met je tijd mee, en kun je aan je klanten laten zien dat je duurzaam bezig bent. Klanten vinden het positief wanneer je als bedrijf maatschappelijk verantwoord en duurzaam bezig bent, wat kan leiden tot meer klanten.

Wil je meer weten over isolatiematrassen? Hier kun je meer informatie vinden. Als je ons persoonlijk wilt benaderen met een vraag kun je bellen naar (0)180 - 55 78 44 of mailen naar: info@econtras.nl. Wij staan je graag te woord!

Download onze brochure

« Terug

Scroll naar boven