« Terug

Zó ziet de toekomst van Econtras®’ isolatiematrassen eruit

Econtras-Zo-ziet-de-toekomst-van-Econtras-isolatiematrassen-eruit-2.jpg18 apr

Heb je weleens gehoord van Isolatiebedrijf C.J. van Waas of de merknaam Econtras®? Het isolatiebedrijf is op dit moment vooral bekend in de industriewereld bij isolatiebedrijven. Maar hier gaat verandering in komen als het aan Rutger van Dijk ligt, marketingmedewerker en isolatie adviseur bij Econtras®. De isolatiematrassen die Econtras® maakt zijn gebruiksvriendelijk, op maat gemaakt en ze zorgen voor energiebesparing. “Onze isolatiematrassen zijn geschikt voor alle bedrijven en instellingen. Over niet al te lange tijd hoop ik ze overal tegen te komen”, zegt Rutger.

Steeds groter afzetgebied

Al meer dan zestig jaar produceert Isolatiebedrijf C.J. van Waas isolatiematrassen. Deze matrassen worden onder andere gebruikt voor akoestische isolatie, passieve brandbescherming en thermische isolatie. In het begin was Econtras® vooral actief in de scheepvaart, waar veel vraag was naar isolatie. Tegenwoordig is hun afzetgebied uitgebreid naar utiliteit, industrie, petrochemie, energie en offshore. “Dit gebied gaat nog groter worden. Onze isolatiematrassen zorgen voor energiebesparing, wat tegenwoordig verplicht is in de utiliteit”, zegt Rutger.

"We maken het steeds makkelijker voor de klant om isolatiematrassen aan te schaffen en te gebruiken."

Download onze brochure

Energie besparen

Een van de punten waar Isolatiebedrijf C.J. van Waas in uitblinkt is energiebesparing. Door isolatiematrassen aan te schaffen kun je als bedrijf ontzettend veel energie besparen. Dit is goed voor het milieu én je energierekening wordt lager. “Ik wil ervoor zorgen dat Isolatiebedrijf C.J. van Waas marktleider wordt op het gebied van energiebesparing”, zegt Rutger. “We maken het steeds makkelijker voor de klant om isolatiematrassen aan te schaffen en te gebruiken.”

Nieuwe klanten helpen

Isolatiebedrijf C.J. van Waas is al aardig op weg om marktleider te worden op het gebied van energiebesparing door isolatiematrassen. Zo is het bedrijf lid van de vereniging FedEC. De beroepsvereniging van energieadviseurs. Hun gezamenlijke doel is energie besparen. Dit doen ze door in te meten, subsidie aan te vragen en het terugverdienmodel uit te rekenen. Vervolgens maakt Isolatiebedrijf C.J. van Waas de isolatiematrassen, die worden aangebracht op de desbetreffende locatie. Met behulp van dit duidelijke proces wil Isolatiebedrijf C.J. van Waas zoveel mogelijk nieuwe klanten helpen. “Het is tegenwoordig zo belangrijk voor bedrijven om milieuvriendelijk bezig te zijn! Daarom vertel ik zoveel mogelijk bedrijven over onze isolatiematrassen.”

Wil je meer weten over energiebesparing met isolatiematrassen? Lees hier meer.  Als je ons persoonlijk wilt benaderen met een vraag kun je bellen naar (0)180 - 55 78 44 of mailen naar: info@econtras.nl. Wij staan je graag te woord!

Download onze brochure

« Terug

Scroll naar boven