« Terug

Isolatiematrassen van Econtras® zijn wijd verspreid

Econtras-Isolatiematrassen-van-Econtras-zijn-wijd-verspreid-3.jpg16 mei

Goede isolatie is belangrijk. Voor veel bedrijven is het verplicht. Zij moeten energie besparen om milieuvriendelijk te kunnen opereren. Met de isolatiematrassen van Isolatiebedrijf C.J. van Waas, ook bekend onder de merknaam Econtras®, kun je erg veel energie besparen. Je reduceert hiermee je warmteverlies tot wel 85 procent. Veel bedrijven hebben dit inmiddels ontdekt dankzij de bezoekjes van Rutger van Dijk, marketingmedewerker en isolatie adviseur bij Isolatiebedrijf C.J. van Waas. In welke branches vind je de isolatiematrassen van Econtras® tegenwoordig?

Energiebesparing voor utiliteit

Elk ketelhuis in een gebouw moet tegenwoordig geïsoleerd worden. Het is namelijk beter voor het milieu om zo min mogelijk energie te verliezen. Anders moeten appendages harder werken en wordt de CO2-uitstoot te hoog. Hierbij gaat het om CV of stoomketels en verdelers met appendages. Econtras® kan deze zaken isoleren met afneembare isolatiematrassen. Dankzij de matrassen blijft de warmte op één plek en gaat er bijna geen warmte meer verloren. “Onze matrassen zijn voor alle appendages en leidingen in ketelhuizen geschikt. Je kunt ze vinden in ziekenhuizen, warenhuizen, scholen, overheidsgebouwen enzovoort”, zegt Rutger.

"Isolatiebedrijf C.J. van Waas voldoet aan al deze eisen, dankzij ons hoogwaardige ontwerp, de duurzame kwaliteit en de eenvoudige montage."

Download onze brochure

Industriële isolatie

C.J. van Waas is expert in industriële isolatie. “We isoleren koelcellen, steenovens, schoorstenen en fabriekshallen”, zegt Rutger. “Op dit gebied zijn we echt een begrip. We maken de matrassen op maat en zorgen voor een perfecte afwerking.” Ook binnen energiecentrales zijn de isolatiematrassen van Econtras® in grote getalen te vinden. Het bedrijf zorgt ervoor dat deze klanten zo min mogelijk energie verliezen.

Isolatie voor Offshore

Ook boorplatformen op zee hebben isolatie nodig. Deze offshorebedrijven hebben hoge eisen. “Isolatiebedrijf C.J. van Waas voldoet aan al deze eisen, dankzij ons hoogwaardige ontwerp, de duurzame kwaliteit en de eenvoudige montage”, zegt Rutger. De offshorebedrijven zijn erg tevreden over de medewerkers van Econtras®. Ze werken snel, waardoor er veel tijd en geld wordt bespaard. Bovendien luisteren ze goed naar de klant. “De wens van onze klanten is leidend.”

Download onze brochure

Isolatie in de Automotive industrie

De Automotive industrie is een van de snelst innoverende sectoren van dit moment. Auto’s, treinen, bussen: allemaal zijn ze verplicht minder CO2 uit te stoten. Energiebesparing is voor deze sector dus van groot belang. De isolatiematrassen van Econtras® zijn hiervoor zeer geschikt, omdat ze afneembaar zijn en dus hergebruikt kunnen worden. “We kunnen de isolatiematrassen op grote schaal en binnen kort tijdsbestek leveren”, zegt Rutger.

Isolatie binnen de scheepvaart

Al meer dan zestig jaar verzorgt Econtras® de isolatie binnen de scheepvaart. Binnen deze branche bevinden zich de eerste klanten. Hier was alles begonnen en heeft het bedrijf zijn goede naam gekregen. Dit doordat de medewerkers de matrassen op maat leveren en materialen gebruiken die uitermate geschikt zijn binnen de scheepvaart. Zowel voor koopvaardij en binnenvaart als luxe jachten. “Onze isolatiematrassen varen de hele wereld over. Zo wordt er ook op zee een hoop energie bespaard”, zegt Rutger.

Wil je meer weten over energiebesparing met isolatiematrassen? Lees hier meer. Als je ons persoonlijk wilt benaderen met een vraag kun je bellen naar (0)180 - 55 78 44 of mailen naar: info@econtras.nl. Wij staan je graag te woord!

Download onze brochure

« Terug

Scroll naar boven