« Terug

Schip isoleren? Ontdek onze kwalitatief hoogwaardige isolatieproducten

Econtras-thema2-Scheepvaart-Blog-8.jpg25 apr

Flexibiliteit, vakmanschap, kwaliteit en maatwerk. Op deze 4 eigenschappen kunt u rekenen als wij uw schip of boot mogen isoleren. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van assemblages, stoomleidingen, machines, machinekamers, motoren, uitlaatsystemen, ofwel: alles wat isolatie nodig heeft op uw schip of plezierjacht. Er bestaat geen temperatuur die wij niet kunnen isoleren.

"C.J. van Waas is het enige bedrijf dat afneembare scheepsisolatie op maat vervaardigt voor de scheepvaart."

Download onze brochure voor meer informatie

Isolatiematrassen

Wij maken isolatiematrassen op maat onder de merknamen Econtras®, Heatpack®, Noretex® en JetBlack®. Onze medewerkers vervaardigen matrassen voor uiteenlopende toepassingen: thermisch, akoestisch, brandwerend of een combinatie van deze toepassingen. Wij kunnen maatwerk leveren omdat wij 27 verschillende soorten glasdoeken in ons assortiment hebben en diverse soorten vulling, zoals steenwol. Ook kunt u kiezen uit 6 verschillende bevestigingsmodelijkheden. Hierdoor kunnen wij een isolatiematras vervaardigen dat volledig voldoet aan uw behoeften.

Afneembare scheepsisolatie op maat

“Isolatiebedrijf C.J. van Waas is al decennialang het enige bedrijf dat afneembare scheepsisolatie op maat vervaardigt voor de scheepvaart. Maatwerk vinden wij belangrijk zodat wij onze klanten altijd kwaliteit kunnen bieden en een eerlijke prijs kunnen vragen. Als wij standaard matrassen zouden leveren, zou het bijvoorbeeld kunnen voorkomen dat wij een matras leveren dat tegen 700 graden Celsius bestand is terwijl hetgeen dat geïsoleerd moet worden maar 100 graden Celsius wordt. In onze ogen is dit inefficiënt en onnodig. Daarom vervaardigen wij een product dat volledig is afgestemd op wat de klant nodig heeft en jarenlang meegaat”, aldus Bob Simons, oud-eigenaar van Isolatiebedrijf C.J. van Waas.

Download onze brochure voor meer informatie

ISO 9001 gecertificeerd

Dat u kwaliteit kunt verwachten en dat deze eveneens is gewaarborgd, kunt u opmaken uit het feit dat we als bedrijf ISO 9001 gecertificeerd zijn. Daarnaast hebben onze medewerkers die op uw schip de isolatiematrassen zullen bevestigen de nodige certificaten en diploma’s op zak, zodat ze te allen tijde veilig zullen werken.

Schip of boot isoleren?

Zoekt u een partij die bepaalde objecten en installaties binnen uw schip of boot kan isoleren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze isolatie adviseurs geven u graag passend advies.

Download onze brochure voor meer informatie

« Terug

Scroll naar boven