« Terug

Snel uw schip laten isoleren?

Econtras-thema2-Scheepvaart-Blog-10.jpg20 jun

Heeft u met spoed isolatie nodig voor uw schip of boot? Dan bent u bij Isolatiebedrijf C.J. van Waas aan het juiste adres. Voor de binnenvaart, koopvaardij en luxe jachten leveren wij een breed scala aan isolatiematrassen: van thermisch en akoestisch tot aan brandwerend. Wij vervaardigen iedere toepassing exact conform uw wensen. Al onze isolatietoepassingen zijn uitvoerig getest en ISO gecertificeerd. U mag zodoende de allerhoogste kwaliteit van ons verwachten.

Isolatiematras op maat

Vanaf het moment dat u een aanvraag bij ons indient gaan wij, als dat haalbaar is, voor u aan de slag. U geeft aan ons de afmetingen door van het betreffende object en onze deskundige medewerkers naaien vervolgens het isolatiematras voor u op maat. Ook maken ze de door u gewenste bevestigingsmogelijkheden vast aan het isolatiematras zodat het gemakkelijk afneembaar is. Het voordeel van deze afneembaarheid is dat de isolatiematrassen niet kapot hoeven worden gemaakt als u ze eraf wilt halen. Ze zijn dus herbruikbaar en duurzaam.

"Onze medewerkers beschikken allen over de juiste PBM’s. Onze klanten kunnen hen zorgeloos hun gang laten gaan."

Download onze brochure voor meer informatie

Bekend met de regels op uw schip

Als wij het isolatiematras vervaardigd hebben, zullen wij deze aanbrengen op uw schip. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die op een schip gelden. Ook weten zij dat de regels per schip kunnen verschillen. Ze zullen zich te allen tijde aanpassen aan uw regelgeving als zij de scheepsisolatie aanbrengen. “Onze medewerkers beschikken allen over de juiste PBM’s. Onze klanten kunnen hen zorgeloos hun gang laten gaan”, aldus isolatie adviseur Rutger van Dijk.

Snel uw schip laten isoleren?

Kunt u niet verder varen vanwege isolatieproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze deskundige medewerkers gaan graag voor u aan de slag om een passende oplossing te vervaardigen. We streven ernaar dat u binnen 24 uur weer probleemloos verder kunt varen.

Download onze brochure voor meer informatie

« Terug

Scroll naar boven