« Terug

Deze zaken zijn belangrijk voor het isoleren van een schip

Econtras-thema2-Scheepvaart-Blog-13.jpg23 mei

Vanaf 1953 heeft Isolatiebedrijf C.J. van Waas zo’n 90 procent van de Nederlandse vloot geïsoleerd. Daarnaast hebben wij meegewerkt aan diverse internationale projecten en zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van luxe jachten. Zodoende zijn wij specialist geworden in isolatie op alle gebieden binnen de scheepvaartbranche. Wij vervaardigen afneembare isolatiematrassen op maat voor alle temperaturen.

Schip snel laten isoleren

Snelheid en flexibiliteit zijn zeer belangrijke eigenschappen die je als bedrijf moet hebben wil je in de scheepvaart kunnen opereren. “Als de isolatie van een schip niet op orde is, mag het niet verder varen. Na één dag stilliggen, lopen de kosten al hoog op. Daarom is het uiterst belangrijk dat wij de isolatie dezelfde dag nog kunnen realiseren”, aldus isolatie adviseur Rutger van Dijk.

“Als wij om 16:00 uur het verzoek krijgen voor scheepsisolatie, betekent dit dat we de gehele avond doorwerken als dit nodig is en kan. We streven ernaar dat een schip binnen 24 uur weer verder kan varen.”

"Op een jacht is het van groot belang dat de isolatie er op en top uitziet."

Download onze brochure voor meer informatie

Jachtisolatie

Naast isolatie op korte termijn, zijn wij beschikbaar voor grotere projecten. Wij zijn regelmatig aanwezig bij wereldwijde scheepsbouwprojecten voor zowel beroepsvaart als pleziervaart. Zo hebben wij ons in het verleden 35 jaar lang beziggehouden met jachtisolatie voor De Kaag. “Op een jacht is het van groot belang dat de isolatie er op en top uitziet. Het gaat niet alleen om de functionele kant van het isolatiematras maar ook om de afwerking. Deze moet passen bij de rest van het interieur van het jacht”, aldus Rutger.

Meer informatie over scheepsisolatie op maat

Als u meer wilt weten over scheepsisolatie op maat, neem dan vooral contact op met ons. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Bij spoed gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om een passende oplossing te vervaardigen.  

Download onze brochure voor meer informatie

« Terug

Scroll naar boven