« Terug

Wij verzorgen scheepsisolatie en jachtisolatie wereldwijd

Econtras-thema2-Scheepvaart-Blog-12.jpg15 aug

Over de hele wereld komt u scheepsisolatie van Isolatiebedrijf C.J. van Waas tegen. Hoewel we een middelgroot bedrijf zijn hebben we door ons specialisme, het vervaardigen van afneembare isolatiematrassen op maat, gewerkt voor zeer grote opdrachtgevers binnen de scheepvaartbranche.

"Ons bedrijf blijft zich ontwikkelen op gebied van scheepsisolatie."

Download onze brochure voor meer informatie

Kennis scheepvaartbranche

Zuid-Amerika, De Verenigde Staten, Europa: overal ter wereld zijn we aan het werk geweest. Regelmatig zijn we gevraagd voor scheepsbouwprojecten die maandenlang duurden. Niet alleen voor koopvaardijschepen, maar ook voor marineschepen, luxe jachten, binnenvaartschepen, passagiersschepen, tankers en duikboten. Onze isolatie adviseurs beschikken over kennis op alle gebieden binnen de scheepvaartbranche. Ook voor kortlopende projecten en spoedreparaties vliegen we als het nodig is de wereld over.

Scheepsisolatie oplossingen

“Ons bedrijf blijft zich ontwikkelen op gebied van scheepsisolatie”, aldus Rutger van Dijk, isolatie adviseur. Door de jaren heen zijn we voortdurend bezig geweest nog geavanceerdere en modernere isolatieoplossingen op de markt te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de innovatieve producten onder de merknamen Econtras®, Heatpack®, Noretex® en JetBlack®.” Bekijk hier al onze producten.

Download onze brochure voor meer informatie

Afneembare op maat gemaakte isolatie

“De komende decennia hopen wij marktleider te blijven op het gebied van afneembare op maat gemaakte isolatie en bij zoveel mogelijk projecten binnen de scheepvaart betrokken te zijn”, aldus Rutger. “Wij zullen altijd de beste én tegelijkertijd de duurzaamste isolatieoplossing realiseren voor onze klanten.”

Scheepsisolatie en jachtisolatie

Heeft u op dit moment behoefte aan een partij die uw scheepsisolatie of jachtisolatie kan realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon, e-mail of via het invulformulier op onze website. Onze isolatie adviseurs maken graag een afspraak met u om na te gaan wat uw schip of jacht voor isolatietoepassing nodig heeft.

Download onze brochure voor meer informatie

« Terug

Scroll naar boven