« Terug

Isolatie van appendages verhoogt de energie efficiëntie van technische installaties

01 jun

Door de toepassing van econtras® appendage isolatie van Van Waas in bijvoorbeeld C.V.-, thermische olie-, condens-, stoom-, warmwater- en luchtbehandelingsinstallaties wordt de energie efficiëntie van deze installaties aanzienlijk verbeterd.
  
Zo reduceert econtras® appendage isolatie het warmte verlies via appendages met gemiddeld 85% en verdient het product zichzelf door de samenhangende verminderde energiekosten vaak binnen een jaar terug waarna er alleen nog maar aan het product verdiend wordt. Ter indicatie van de mogelijk te behalen besparingen van een installatie maakt Van Waas voor haar klanten een isolatiescan waarbij thermische en digitale foto's worden samengevoegd met een overzicht van de kosten en baten.
  
Isolatiebedrijf C.J. van Waas B.V. is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het meten, produceren en monteren van wegneembare isolatiematrassen voor de scheepvaart, offshore, industrie, utiliteit, nuts bedrijven, automotive industrie en meer. Van Waas verzorgt naast appendage isolatie ook passende, en waar van toepassing energiebesparende, oplossingen voor uiteenlopende isolatievraagstukken of problemen.
  
Isolatiebedrijf C.J. van Waas B.V. is deelnemer van het Technische isolatieplein van Energie 2009.

Bron: Nieuwsbrief Energie

« Terug

Scroll naar boven